Matušák Agrion s.r.o. tel: 461313019,603524276
Jídelní lístek od : 3.2 – 7.2.2025
Pondělí: polévka – Krupičková s vejci 1,3,9
1. Kuřecí rizoto,sýr,salát 1,7,
2. Uzená krkovice,hrachová kaše,okurak,chléb 1
3. Těstoviny s květákem,kurkuma,kokosové mléko 1
4. Rýžový nákyp s ovocem,čaj 1,7,3
Úterý : polévka – Hrstková 1,9
1. Krůtí perkelt se zelím,knedlík 1,3,7
2. Znojemská roštěná,těstovina 1,10
3. Zapečené flíčky s tuňákem a rajčaty 1,3,4,7
4. Perník s čokoládovou polevou 1,3,7
Středa : polévka – Gulášová 1
1. Vepřové kostky v mrkvi,brambor 1
2. Pečené kuře,rýže 1
3. Halušky se špenátem a nivou 1,7
4. Domácí buchty s tvarohem, čaj 1,3,7
Čtvrtek : polévka – Čínská kuřecí 1,6,9
1. Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7
2. Vepřová pečeně,rajská omáčka,knedlík 1,3,7
3. Fazolové lusky na smetaně,vejce,brambor 1,3,7
4. Bublanina s broskví,káva 1,3
Pátek : polévka – Zabíjačková 1
1. Čevabčiči,brambor,tatarská omáčka 1,3,7,10
2. Novohradský vepřový plátek s těstovinou 1,7
3. Fazolový guláš s houbami,chléb 1
4. Staročeský jahelník se švestkami,káva 1,3,7
5. Vlašský salát,pečivo 1,3,7,9,10
Normy : maso před tepelným zpracováním 120 g
knedlíky 170 g
brambory 150 g
těstoviny 200 g
rýže 200 g
zeleninová miska 380g
Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU0
1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná a výrobky z nich
6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich
9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich
12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich
Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená
Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého koláče- 50 kč,
cena velkého koláče - 200 kč
Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně
Změna jídelníčku vyhrazena |