Jídelní lístek 3.4 - 7.4.2023 |
![]() |
![]() |
![]() |
Matušák Agrion s.r.o. t el: 461313019,603524276 Jídelní lístek od : 3.4 – 7.4.2023
Pondělí: polévka – Červená čočková 1,9 1. Kuřecí směs gyros,nudle 1,6,9 2. Vepřová pečeně po pražsku,rýže 1,3,10 3. Koprová omáčka,vejce,brambory 1,3,7 4. Nudlový nákyp s tvarohem a višněmi,káva 1,3,7
Úterý : polévka – Masová s nudlemi 1,9 1. Halušky se zelím a uzeným masem 1,3,7 2. Guláš PETRA VOKA,knedlík 1,3,7 3. Hlíva s tofu na kari ,rýže 1,6 4. Kynuté knedlíky s povidlím,perníkový posyp,máslo 1,3,7
Středa : polévka – Boršč 1,9 1. Pečená krkovice,dušená zelenina,brambory 1 2. Formanská masová směs na pivě,rýže 1 3. Zapečené flíčky s brokolicí ,sýrem a vejci,salát 1,3,7 4. Domácí buchty s marmeládou, čaj 1,3,7
Čtvrtek : polévka – Špenátová s bramborem a vejci 1,3,7 1. Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7 2. Rajská omáčka,ďábelská koule,knedlík 1,3,7 3. Žampionové rizoto,sýr,salát 1,3,7 4. Jablkový závin z listového těsta,čaj 1,3
Pátek : STÁTNÍ SVÁTEK – NEVAŘÍ SE
Normy : maso před tepelném zpracování 120 g knedlíky 170 g brambory 150 g těstoviny 200 g rýže 200 g zeleninová miska 380g Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU0 1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich 2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich 5 - podzemnice olejná a výrobky z nich 6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich 9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich 12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého koláče-40 kč, cena velkého koláče - 170 kč Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně Změna jídelníčku vyhrazena
|
|||
Aktualizováno Středa, 29 Březen 2023 01:54 |