Jídelní lístek 3.4 - 7.4.2023 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o. t el: 461313019,603524276

Jídelní lístek od : 3.4 – 7.4.2023

 

Pondělí: polévka – Červená čočková 1,9

1. Kuřecí směs gyros,nudle 1,6,9

2. Vepřová pečeně po pražsku,rýže 1,3,10

3. Koprová omáčka,vejce,brambory 1,3,7

4. Nudlový nákyp s tvarohem a višněmi,káva 1,3,7

 

Úterý : polévka – Masová s nudlemi 1,9

1. Halušky se zelím a uzeným masem 1,3,7

2. Guláš PETRA VOKA,knedlík 1,3,7

3. Hlíva s tofu na kari ,rýže 1,6

4. Kynuté knedlíky s povidlím,perníkový posyp,máslo 1,3,7

 

Středa : polévka – Boršč 1,9

1. Pečená krkovice,dušená zelenina,brambory 1

2. Formanská masová směs na pivě,rýže 1

3. Zapečené flíčky s brokolicí ,sýrem a vejci,salát 1,3,7

4. Domácí buchty s marmeládou, čaj 1,3,7

 

Čtvrtek : polévka – Špenátová s bramborem a vejci 1,3,7

1. Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7

2. Rajská omáčka,ďábelská koule,knedlík 1,3,7

3. Žampionové rizoto,sýr,salát 1,3,7

4. Jablkový závin z listového těsta,čaj 1,3

 

Pátek : STÁTNÍ SVÁTEK – NEVAŘÍ SE

 

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

zeleninová miska 380g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU0

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého koláče-40 kč,

cena velkého koláče - 170 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně

Změna jídelníčku vyhrazena

Aktualizováno Středa, 29 Březen 2023 01:54